Van alle markten thuis


Wie ben ik

Mijn naam is Ad van der Sluiszen en ik woon in Utrecht. Een paar jaar geleden nam ik het besluit om Organizer te worden. Dat was geen toeval. Ik hou van gestructureerd werken en van plannen. In mijn werk als milieucoördinator was dit steeds mijn basis. Daarvoor was ik technisch assistent en chemisch analist. Door mijn twee rechterhanden heb ik mijn oude huis grotendeels zelf kunnen renoveren. Voor vakmensen, materialen en spullen in huis zoek ik altijd naar de beste kwaliteit voor de laagste prijs.

Wat doe ik

Ik heb een Opleiding tot Professional Organizer voor Particulieren gevolgd bij De HuishoudCoach.

Sinds een aantal jaren doe ik vrijwilligerswerk financiën en administratie bij een welzijnsorganisatie. Ik begeleid klanten die het overzicht kwijt zijn, het lastig vinden mee te komen in het digitale tijdperk of geld willen besparen. Ik ben in het bezit van een VOG-verklaring (Verklaring Omtrent Gedrag).

Verder doe ik buurtwerk Zelfbeheer openbaar groen.


Samenwerking

Men noemt mij betrouwbaar en creatief in probleemoplossing. Ik ben assertief zonder opdringerig te zijn. Het aanbrengen van structuur gaat me goed af, ik kan uitstekend plannen en organiseren. Realistisch en flexibel blijven hou ik steeds voor ogen. 

Ik haal veel voldoening uit het begeleiden van mensen omdat ik een bijdrage lever aan hun welzijn. En dat maakt het voor mij ook leuk!

Ontzorgen

Ik help u graag om een aantal belangrijke dagelijkse beslommeringen in huis makkelijker en overzichtelijker te maken. Of anders gezegd: ik bied hulp om u te 'ontzorgen'. Hierbij laat ik iedereen in zijn of haar waarde!De Organizer Helpt is úw Professional Organizer voor de regio Utrecht en omgeving.